Accountancy

Ondernemers bied ik diensten aan, waarvan de praktijk heeft laten zien dat deze nuttig zijn en daadwerkelijk bijdragen aan het nog beter ondernemen. Zo heb ik eigen rapportages ontwikkeld, die op unieke en aansprekende wijze informatie van jouw onderneming analyseert en in beeld brengt.

Tussentijdse cijfers
Met zelf ontwikkelde rapportages kan ik bijvoorbeeld per kwartaal een financiële analyse voor je maken. Ik interpreteer de cijfers en breng dit in beeld door grafieken en korte toelichtingen. Hierin worden financiën en belastingen gecombineerd. Dit geeft je direct inzicht in ontwikkelingen in omzet, kosten, winst, privé opnames en belastingen.

Jaarcijfers
Van je onderneming kan ik een beknopt en toegankelijk overzicht voor je maken van het afgesloten boekjaar. Daarnaast bied ik de mogelijkheid om van een boekjaar een uitgebreide analyse te maken met grafieken en toelichtingen. In deze rapportages zet ik het boekjaar naast eerdere jaren, zodat je direct inzicht hebt in het verloop van de inkomsten en uitgaven.

Begroting
Uiteraard kijk ik ook vooruit. Heb je bijvoorbeeld plannen voor de koop van een woning of bedrijfspand? Dan denk ik met je mee bij de mogelijkheden van investeren, financieren en aflossen. Met jouw input kan ik een begroting maken voor jou en de geldverstrekker.